Недела, Април 20, 2014

ПРЕСПАНСКИ АБЕР

Преспански Крст

Од 1 Ноември електронски се полага за возачки испит

Сите кандидати кои од четврток, 1 ноември, се пријавени за полагање на теоретскиот дел од испитот за возачка дозвола, прашањата ќе ги добиваат во форма на електронски генерирани тестови.

Имено, за сите оние кои сакаат да видат како изгледа сето тоа или пак сакаат да си ги тестираат своите вештини, МВР објави и ДЕМО верзија на тест за возачка дозвола за определна категорија. Пробајте ја симулацијата на системот за електронскo полагање на писмениот дел од возачкиот испит на следниов линк: http://etest.amsm.mk/



Сподели:Кајмако.отGoogleКрт.отYahoo blogmarksredditdiggDel.icio.us

Преспа

Голем град

Што најмногу треба да се превземе за подобар откуп на јаболката?

HPIM1208 HPIM1205 HPIM1195 sliki noken 7 HPIM1210 sliki noken zivot4 HPIM1215 HPIM1222 HPIM1203 HPIM1234
Без претходно одобрение од prespanews забрането е користење на делови или во целост статии од порталот